Partnerët Archive

PARTNERËT

Internews Kosova ka arritur të zhvillojë projekte nga fusha e trajnimit për media dhe prodhimit të produkteve mediale falë përkrahjes partnërëve të mëposhtëm:   Balkan Investigative Reporting Network UNDP European Commission UNICEF Balkan Trust for Democracy Departamentin e Mediave të OSCE-së, MedienHilfe – OJQ nga Zvicra, ITIT- Institute of Telecommunication and Information Technology Danish Refugee …