Our Blog

What we post and publish is awesome!

FTESË PËR PJESËMARRJE NË PUNËTORINË

Ftesë për pjesëmarrje në punëtorinë “Aktivizmi qytetar me anë të përdorimit të mediave sociale”

Internews Kosova ju fton të merrni pjesë në punëtorinë: “Aktivizmi qytetar me anë të përdorimit të mediave sociale”, që do të mbahet më 30 Shtator 2014 në zyret e Innovation Centre Kosovo, duke filluar nga ora 10:00.

Rreth punëtorisë:

Punëtoria mbi aktivizmin qytetar përmes përdorimit të mediave sociale ka për qëllim që nëpërmjet shembujve praktik të informoj të rinjët për rëndësinë e mediave sociale në ngritjen e aktivizmit qytetar.

Kushtet e pranimit:

Aplikantët duhet të jenë të moshave16-25 vjeç, të jenë të interesuar në fushën e vullnetarizmit dhe të aktivizmit qytetar. Për më tepër,  aplikantët duhet të dëshmojnë planet e tyre për të punuar në këto fusha në të ardhmen.

Për më shumë informata në lidhje me punëtorinë, ju lutem na shkruani në email:  [email protected] apo në tel. 045 824 514.

Leave a Reply