Our Blog

What we post and publish is awesome!

PARTNERËT

Internews Kosova ka arritur të zhvillojë projekte nga fusha e trajnimit për media dhe prodhimit të produkteve mediale falë përkrahjes partnërëve të mëposhtëm:

 

 • Balkan Investigative Reporting Network
 • UNDP
 • European Commission
 • UNICEF
 • Balkan Trust for Democracy
 • Departamentin e Mediave të OSCE-së,
 • MedienHilfe – OJQ nga Zvicra,
 • ITIT- Institute of Telecommunication and Information Technology
 • Danish Refugee Council
 • ITIT- Regional CISCO Academy
 • UNMIK EU Pillar
 • Kosovo Judicial Council
 • Kosovo Prosecutorial Office
 • Kosovo Police
 • Kosovo Customs
 • KOSID

Leave a Reply