Our Blog

What we post and publish is awesome!

RAPORT NGA MONITORIMI I PJESËS SË DYTË TË TESTIT KOMBËTAR TË MATURËS 2014

Raport nga monitorimi i pjesës së dytë të Testit Kombëtar të Maturës 2014

Duke parë rëndësinë dhe vërejtjet që ishin bërë në vitet e kaluara si dhe në pjesën e parë të Testit të Maturës Shtetërore, Internews Kosova dhe BIRN-i u angazhuan që të bëjnë monitorimin e këtij procesi për pjesën e dytë të Testit Kombëtar të Maturës për vitin 2014.

Raportin e plote mund ta shkarkoni këtu: Raporti Monitorimi i testit te matures (PDF)

Leave a Reply