Gentiana Ahmeti

Gentiana Ahmeti

  • by internewskosova |
  • Comments off

Gentiana Ahmeti është bërë pjesë e ekipit KALLXO.com që nga shtatori i vitit 2019, fillimisht si praktikante, pastaj për të vazhduar punën e saj të parë si gazetare.

Gentiana ka përfunduar studimet e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës dhe para se të bëhej pjesë e ekipit të KALLXO.com, ka qenë pjesë e grupit për të drejtat e fëmijëve “ROR”, ka bërë punë vullnetaren në Kryqin e Kuq të Kosovës dhe ka qenë pjesë e projektit #Generation99 të Deutche Ëelle, mes të rinjve nga Serbia dhe Kosova.

Asaj i pëlqen që të shkruajë për arsimin dhe ka interesim për të drejtat e njeriut dhe shkrimin e reportazheve.