Korab Gërdovci

Korab Gërdovci

  • by internewskosova |
  • Comments off

Korab Gërdovci ka studiuar në Kolegjin UBT, në degën “Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri”. Pasionin për Teknologjinë e Informacionit e ka filluar që prej moshës 10 vjeç dhe vijon të jetë i obsesionuar pas teknologjive të reja. Ka pasion edhe sportin, veçanërisht çiklizmin dhe basketbollin. I pëlqen të udhëtojë dhe të kalojë kohë me miqtë e tij të ngushtë. Ka ndjekur kurset ne Cisco dhe Microsoft në drejtime për rrjete dhe teknologji.