Labëri Leci

Labëri Leci

  • by internewskosova |
  • Comments off

Labëri Leci studion Studime të Paqes dhe Konfliktit & Politika të Energjisë në Rochester Institute of Technology (RIT Kosovo).

Para se të bëhej pjesë e ekipit të Internews Kosova, ajo ka qenë e angazhuar si praktikante në Kuvendin e Republikës së Kosovës, ka asistuar në menaxhimin e projekteve në universitetin RIT Kosovo si dhe ka punuar si analiste e politikave të energjisë në Green Art Center.

Për më tepër, Labëria ka punuar si vullnetare për organizata të shumta ndërkombëtare. Fushat e saj të interesit përfshijnë politikat ndërkombëtare, të drejtat e njeriut dhe mbrojtjen e mjedisit.