DEBAT: TEMA TË PAGJETURIT

  • Home / DEBAT: TEMA TË PAGJETURIT

DEBAT: TEMA TË PAGJETURIT

  • by internewskosova |
  • Comments off

Me kalimin e kohës dhe “vjetrimin” e luftës, informacionet për të pagjeturit janë gjithnjë e më të pakta, edhe pse operacione për gjetjen e tyre janë duke u zhvilluar në terren. Mungesën e informacioneve dhe fatin e të zhdukurve në relacionet Kosovë-Serbi, trajton edicioni më i ri i emisionit “Tema”.