Jeta ne Kosove

Jeta ne Kosove

  • by internewskosova |
  • Comments off

www.jetanekosove.com Debati televiziv Jeta në Kosovë – Ky emision prodhohet nga Internews Kosova për Rrjetin Ballkanik të Gazetarisë Hulumtuese – BIRN. “Jeta në Kosovë” është emisioni më i shikuar i çështjeve aktuale në Kosovë, i cili transmetohet në televizionin publik të Kosovës, në RTK. Emisioni përfshin reportazhe televizive në çështje aktuale, pyetje të drejtpërdrejta për vendimmarrësit, palët e prekura, si dhe debate në studio. Ky emision mbulon shumicën e çështjeve më të rëndësishme politike dhe sociale, të cilat ndodhin në baza javore në Kosovë

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005