PARTNERËT

Internews Kosova ka arritur të zhvillojë projekte nga fusha e trajnimit për media dhe prodhimit të produkteve mediale falë përkrahjes së partnerëve të ndryshëm. Parterët aktualë janë:

Partnerët:

• SAEK-UNDP
• National Endowment Democracy NED
• MAShT – Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë
• Kosovo 2.0
• KCSF Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile
• Center for the Study of Democracy and Governance
• The Balkan Trust for Democracy

Partnerë medial:

  • RTV 21

  • Shkabaj

  • RTK

  • ART Channel