PARTNERËT

PARTNERËT

 • by internewskosova |
 • Comments off

Internews Kosova ka arritur të zhvillojë projekte nga fusha e trajnimit për media dhe prodhimit të produkteve mediale falë përkrahjes partnërëve të mëposhtëm:

 • Balkan Investigative Reporting Network
 • UNDP
 • UNICEF
 • Balkan Trust for Democracy
 • Departamentin e Mediave të OSCE-së,
 • MedienHilfe – OJQ nga Zvicra,
 • ITIT- Institute of Telecommunication and Information Technology
 • Danish Refugee Council
 • ITIT- Regional CISCO Academy
 • UNMIK EU Pillar
 • Kosovo Judicial Council
 • Kosovo Prosecutorial Office
 • Kosovo Police
 • Kosovo Customs
 • KOSID
 • Ministria e Arsimit

  Partnerë medial:

 • RTV 21

 • Shkabaj

 • RTK

 • ART Channel