Lamjet

Lamjet

Lamjet – është një ndër prodhimet mediale të Internews Kosova dhe BIRN që ka karakter satirik. Lamjet janë transmetuar çdo javë ku përmes një edicioni të simuluar të lajmeve është ironizuar me figura publike si Presidenti, Kryeministri dhe të tjerë