Policia

Policia

“Policia” është programi më i ri në kuadër të emisionit televiziv “Drejtësia në Kosovë” e cila përfshin aksione të vërteta të Policisë së Kosovës, e të cilat transmetohen ekskluzivisht nga Internews Kosova dhe Birn. Aksionet e policisë tregojnë arrestime të njerëzve të cilët mbajnë ose shpërndajnë narkotikë, bëjnë grabitje, ngacmime seksuale kundër të miturve dhe vepra të tjera penale. Deri më tani Internews Kosova ka prodhuar më shumë se 150 emisione deri në dhjetor 2012