RAPORT: MONITORIMI I TESTIT KOMBËTAR TË MATURËS 2014 PJESËS II

  • Home / RAPORT: MONITORIMI I TESTIT KOMBËTAR TË MATURËS 2014 PJESËS II

RAPORT: MONITORIMI I TESTIT KOMBËTAR TË MATURËS 2014 PJESËS II

  • by internewskosova |
  • Comments off

Raport nga monitorimi i pjesës së dytë të Testit Kombëtar të Maturës 2014

Duke parë rëndësinë dhe vërejtjet që ishin bërë në vitet e kaluara si dhe në pjesën e parë të Testit të Maturës Shtetërore, Internews Kosova dhe BIRN-i u angazhuan që të bëjnë monitorimin e këtij procesi për pjesën e dytë të Testit Kombëtar të Maturës për vitin 2014.

Raportin e plote mund ta shkarkoni këtu: Raporti Monitorimi i testit te matures (PDF)