Afrim Ejupi

Afrim Ejupi

  • by internewskosova |
  • Comments off

Afrim Ejupi ka përfunduar studimet në Menaxhment dhe Informatikë në Universitetin e Prishtinës. Si kameraman dhe montazher ka filluar të punojë në një televizion lokal para se t’i bashkohet ekipit të KALLXO.com në qershor 2022 në të njëjtën pozitë. Pasioni i Afrimit është fotografia.