Antigona isufi

Antigona isufi

  • by internewskosova |
  • Comments off

Antigonë Isufi  është studente në vitin e fundit të studimeve Bachelor në Degën e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës.

Ajo iu bashkua ekipit të KALLXO.com në shtator të vitit 2019 fillimisht si praktikante dhe aktualisht është në pozitën  Gazetare Junior.

Është e fokusuar kryesisht në  fushën e kulturës por duke mos lënë anash raportimet ditore. I pëlqen të trajtojë tema nga  diversiteti kulturor, arti urban dhe problemet shoqërore.