Granit Mavriqi

Granit Mavriqi

  • by internewskosova |
  • Comments off

Granit Mavriqi iu bashkua ekipit të Internews Kosova në vitin 2014 si specialist i CG / GFX dhe Menaxher i rrjeteve Sociale, Graniti ka punuar për shumë vite në studion e tijë shtepiake, ndërsa tani mirët më shumë me rrjetet sociale dhe botën e teknologjisë.

Ai ka përfunduar studimet në Fakultetin e Komunikimit Masiv, Produksion.

Në kohë të lirë, e sheh shpesh duke kompozuar diçka në piano virtuale, në kompjuter apo celular.