Luljeta Pacolli-Paloja

  • Home / Luljeta Pacolli-Paloja

Luljeta Pacolli-Paloja

  • by internewskosova |
  • Comments off

Luljeta i është bashkuar ekipit tonë si Asistente e Administratës dhe Financave. Ajo ka mbaruar studimet Master në kolegjin “ILIRIA” në degën “Menaxhment dhe Informatikë” si dhe është në prag të diplomimit në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti Filozofik, drejtimi “Shkenca Politike”.

Luljeta për shumë kohë ka punuar në kompani të ndryshme private, si asistente në zyrën e financave, kontabiliste dhe asistente administrative.

Hobi i saj është planifikimi i dasmave dhe dekorimet.