Shqipron Xhema

Shqipron Xhema

  • by internewskosova |
  • Comments off

Shqipron Xhema i është bashkuar ekipit të Kallxo.com në vitin 2023. Më herët ka punuar në TV Tema, Gazeta Blic dhe Tribuna Channel.

Shqiproni ka të kryer bachelorin në Shkenca Politike teksa vazhdon studimet master në drejtimin Integrime Evropiane dhe Administratë Publike, teksa ka ndjekur një sërë trajnimesh si: Shkolla për Prokurim Publik – Birn, Shkolla e Aktivizmit – INPO, Shkolla Politike – PIPS, Shkolla për Gazetarinë Hulumtuese – Çohu dhe trajnime të tjera. Gjatë karrierës së tij është marr me tema të prokurimit publik, politikës por edhe ngjarjeve të tjera ditore.

Hobi i Shqipronit është shahu teksa është edhe fans i futbollit dhe AC Milan.