Valdet Salihu

Valdet Salihu

  • by internewskosova |
  • Comments off

Valdet ka mbi tetë vjet përvojë dhe ekspertizë në prodhimin e dokumentarëve dhe reklamave. Ai u bashkua me BIRN në 2012 si Producent. Valdeti është përgjegjës për xhirimin, redaktimin dhe prodhimin e programit televiziv “Drejtësia në Kosovë”. Deri tani, Valdeti ka fituar tri çmime antikorrupsion. Para se të bashkohej me ekipin “Drejtësia në Kosovë”, Valdeti punoi për organizata të ndryshme dhe kompani mediatike në Kosovë dhe Kanada. Valdeti ka një diplomë nga Shkolla e Filmit në Toronto, Kanada.