Big Deal

Big Deal

  • by internewskosova |
  • Comments off

Raporti i titulluar “Të përçarë” është një dokument i përbashkët i përpiluar nga BIRN Kosova, Internews Kosova dhe Qendra për Avokim dhe Kulturë Demokratike (ACDC) nga Mitrovica Veriore. Raporti tregon që kjo periudhë gjashtë-mujore ka qenë një kohë e ndarjeve brenda shoqërisë në Kosovë mbi dialogun por edhe ka shënuar rritje të ndjenjave negative ndaj tij në të dy kryeqytetet.