Lekë Rizvanolli

Lekë Rizvanolli

  • by internewskosova |
  • Comments off

Leka është Kameraman / Montazher Junior i cili I është bashkuar ekipit të Kallxo.com fillimisht si praktikant në vitin korrik të vitit 2023.

Leka ka përfunduar me sukses studimet në Universitetin PragueCity në Republikën e Çekisë në fushën e Mediave Kreative.

Përgjatë udhëtimit të tij akademik, Leka u fokusua në çdo aspekt në krijim të filmave, duke fituar njohuri të gjera nga fillimi deri në realizimin e punimit.

Përveç arritjeve akademike, Leka mbeti aktivisht i angazhuar në skenën e filmit të Çekisë, duke kontribuar ekspertizën e tij në ngjarje të ndryshme filmike. Roli i tij shtrihej nga videografia deri te montimi i kujdesshëm, duke treguar pasionin dhe përkushtimin e tij për artin.