Naser Fejza

Naser Fejza

  • by internewskosova |
  • Comments off

Dëshira dhe përkushtimi për mediat ka bërë që Naser Fejza të jetë sot pjesë e Internews Kosova. Naseri është kameraman dhe video editor në emisionin Drejtësia në Kosovë. Ai asiston edhe në punët të tjera në organizatë. Naseri vjen nga Mitrovica, ku paraprakisht ka punuar në disa mediume të ndryshme e së fundi në televizionin televizionin lokal Kosova Channel. Naseri kishte filluar që nga paslufta punën në mediume.