Our Blog

What we post and publish is awesome!

Jeta ne Kosove

www.jetanekosove.com Debati televiziv Jeta në Kosovë – Ky emision prodhohet nga Internews Kosova për Rrjetin Ballkanik të Gazetarisë Hulumtuese – BIRN. “Jeta në Kosovë” është emisioni më i shikuar i çështjeve aktuale në Kosovë, i cili transmetohet në televizionin publik të Kosovës, në RTK. Emisioni përfshin reportazhe televizive në çështje aktuale, pyetje të drejtpërdrejta për vendimmarrësit, palët e prekura, si dhe debate në studio. Ky emision mbulon shumicën e çështjeve më të rëndësishme politike dhe sociale, të cilat ndodhin në baza javore në Kosovë

Leave a Reply