LAJME


Raporti i Monitorimit te Gjykatave 2016

BIRN dhe Internews Kosova Publikuan Raportin e 10-të Jubilar të Monitorimit të Gjykatave

Gjykatat e Kosovës duhet të punojnë më shumë në mënyrë që trajtimi…


Lexo më shumë


KRYPOMETRI, KONTROLLUESI I PARË I FAKTEVE NË KOSOVË

KALLXO.com nga nesër fillon një formë të re të matjes së vërtetësisë së deklaratave publike…


Lexo më shumë


Untitled

TESTI I MATURËS 2015

Raport nga monitorimi i Testit Kombëtar të Maturës 2015, Afati i Qershorit 2015…


Lexo më shumë


Ftes_per_trajnim_Dezign_ff_1

FTESË PËR PJESËMARRJE NË PUNËTORINË

Internews Kosova ju fton të merrni pjesë në punëtorinë “Aktivizmi Qytetar…


Lexo më shumë


asd_958793

RAPORTI I MONITORIMIT TË GJYKATAVE 2014


Lexo më shumë


asdasd_783546

RAPORT NGA MONITORIMI I PJESËS SË DYTË TË TESTIT KOMBËTAR TË MATURËS 2014

Duke parë rëndësinë dhe vërejtjet që ishin bërë në vitet e kaluara si dhe në pjesën e parë të Testit të Maturës…


Lexo më shumë


dizajni_kallxo

FTESË PËR PJESËMARRJE NË PUNËTORINË

Internews Kosova ju fton të merrni pjesë në punëtorinë: “Aktivizmi qytetar me anë të përdorimit të…


Lexo më shumë


internewskosova

KONKURS PUNE

Internews Kosova shpall konkurs për këto vende pune në Prishtinë…


Lexo më shumë


ISH-USHTARËT ARMIQ NË DEBAT TELEVIZIV

Nuk janë më në istikame përballë njëri-tjetrit…


Lexo më shumë


tema_logo

PROMO TEMA: LIRIA E LËVIZJES, SHOFERAT KALOJNË CDO KUFIJË

Shoferët e automjeteve që kalojnë shpesh kufirin Kosovë-Serbi dhe anasjelltas duke udhëtuar në territoret…


Lexo më shumë


tema_logo

DEBAT: TEMA TË PAGJETURIT

Me kalimin e kohës dhe “vjetrimin” e luftës, informacionet për të pagjeturit janë gjithnjë…


Lexo më shumë


tema_logo

PROMO TEMA: TË PAGJETURIT

Me kalimin e kohës dhe “vjetrimin” e luftës, informacionet për të pagjeturit…


Lexo më shumë


tema_logo

TEMA: KOSOVA E SERBIA DEBATOJNË PËR TREPÇËN DHE VARSHMËRINË EKONOMIKE

Në episodin e radhës të dialogut jo-formal Prishtinë-Beograd, ekonomistët flasim për shkëmbimin…


Lexo më shumë


tema_logo

EMISION TEMA: “A ËSHTË E MUNDUR TË SHKRUHET HISTORIA, PA FYER TË TJERËT “

Në episodin e dytë të serisë së debateve televizive “Tema” për dialogun joformal ndërmjet…


Lexo më shumë


tema_logo

EMISIONI TEMA

Kosova dhe Serbia flasin pa ndërmjetës Kryenegociatorja e Kosovës, Edita Tahiri…


Lexo më shumë