Policia

  • by internewskosova |
  • Comments off

“Policia” është programi më i ri në kuadër të emisionit televiziv “Drejtësia në Kosovë”

Monitorimi i Shërbimeve Publike

  • by internewskosova |
  • Comments off

Monitorimi i Shërbimeve Publike – Internews Kosova, në partneritet me Rrjetin Ballkanik të Gazetarisë

Lamjet

  • by internewskosova |
  • Comments off

Lamjet – është një ndër prodhimet mediale të Internews Kosova dhe BIRN që ka