Vlera Shabani

 • by internewskosova |
 • Comments off

Vlera Shabani është në përfundim të studimeve Bachelor në Degën e Gazetarisë në Universitetin

Shqipron Xhema

 • by internewskosova |
 • Comments off

Shqipron Xhema i është bashkuar ekipit të Kallxo.com në vitin 2023. Më herët ka

Medianë Halili

 • by internewskosova |
 • Comments off

Mediana është  në vitin e fundit të studimeve Bachelor në Universitetin e Prishtinës, Dega

Lekë Rizvanolli

 • by internewskosova |
 • Comments off

Leka është Kameraman / Montazher Junior i cili I është bashkuar ekipit të Kallxo.com

Ertë Rashiti

 • by internewskosova |
 • Comments off

Ertë Rashiti është 23 vjeçare në mbarim të studimeve në drejtimin e Shkencave Politike

Afrim Ejupi

 • by internewskosova |
 • Comments off

Afrim Ejupi ka përfunduar studimet në Menaxhment dhe Informatikë në Universitetin e Prishtinës. Si

Erdonita Ahmeti

 • by internewskosova |
 • Comments off

Erdonita iu bashkua ekipit të Internews Kosova si Asistente në Administratë dhe Financa në

Besnik Krivanjeva

 • by internewskosova |
 • Comments off

Besniku është dizajner - grafik dhe kameraman i cili është rikthyer si pjesë e

Antigona isufi

 • by internewskosova |
 • Comments off

Antigonë Isufi  është studente në vitin e fundit të studimeve Bachelor në Degën e

Valon Fana

 • by internewskosova |
 • Comments off

Valon Fana është gazetar në KALLXO.com që nga shkurti i vitit 2019. Ai ka