Integrimin i strukturave paralele

  • by internewskosova |
  • Comments off

https://www.youtube.com/watch?v=0MDL7J6tONE TEMA diskuton për integrimin e strukturave paralele Formacioni në veri të Mitrovicës “Mbrojtja

Transparenca e Dialogut

  • by internewskosova |
  • Comments off

https://www.youtube.com/watch?v=aeuYLMWOrEI Transparenca e Dialogut Bisedimet ndërmjet Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë për

Emision TEMA: Balkan Football

  • by internewskosova |
  • Comments off

  https://www.youtube.com/watch?v=XOlR2fs8Xws Emision TEMA: Balkan Football Çka thotë Fadil Vokrri,  lojtari i gjeneratës së

Emision TEMA: Të Pagjeturit

  • by internewskosova |
  • Comments off

https://www.youtube.com/watch?v=L-mo7iDwJXI   Emision TEMA: Të Pagjeturit Familjet e të zhdukurve prej vitesh presin përgjigje