KONKURS PUNE:

  • by internewskosova |
  • Comments off

Internews Kosova shpall konkurs për këto vende pune në Prishtinë, Kosovë: Asistent produksioni                                                                                                 Detyrat

DEBAT: TEMA TË PAGJETURIT

  • by internewskosova |
  • Comments off

Me kalimin e kohës dhe “vjetrimin” e luftës, informacionet për të pagjeturit janë gjithnjë

PROMO TEMA: TË PAGJETURIT

  • by internewskosova |
  • Comments off

Me kalimin e kohës dhe “vjetrimin” e luftës, informacionet për të pagjeturit janë gjithnjë

EMISIONI TEMA

  • by internewskosova |
  • Comments off

Kosova dhe Serbia flasin pa ndërmjetës Kryenegociatorja e Kosovës, Edita Tahiri, dhe ish-kryenegociatori i