EMISIONET


TEMA diskuton për integrimin e strukturave paralele

Formacioni në veri të Mitrovicës “Mbrojtja Civile”, i formuar në vitin 2006, në kohën kur në Serbi…


Lexo më shumë


Transparenca e Dialogut

Bisedimet ndërmjet Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve…


Lexo më shumë


Marrëveshjet Për Të Mos u Marrë Vesh Mes Prishtinës e Beogradit

Marrëveshja për njohjen e dy anshme të diplomave është arritur në vitin 2012 dhe…


Lexo më shumë


Tema diskuton për lirinë e levizjes së qytetarëve midis Kosovës dhe Serbisë.

Në 13 Nëntor 2014 emisioni ‘Tema ‘ debatoi rreth lirisë së lëvizjes së qytetarëve…


Lexo më shumë


Emision TEMA: Balkan Football

Ata janë përballë panelistëve nga Beogradi si Millosh Sharanoviq, komentatori më i popullarizuar…


Lexo më shumë


Emision TEMA: Ana Mediale e Dialogut Kosovë-Serbi

Ivan Angelovski, gazetar hulumtues i emisionit “Insajder” të mediumit B92 në Serbi…


Lexo më shumë


Emision TEMA: Veteranët e luftës nga Kosova dhe Serbia

Nuk janë më në istikame përballë njëri-tjetrit, me armë në dorë, si gjatë kohës së luftës…


Lexo më shumë


Emision TEMA: Liria e lëvizjes, Shoferat kalojnë cdo kufijë

Për Lirinë e lëvizjes në kufirin Kosovë-Serbi, pas marrëveshjes për lëvizjen e lirë të…


Lexo më shumë


Emision TEMA: Të Pagjeturit

Familjet e të zhdukurve prej vitesh presin përgjigje për më të afërmit e tyre, ndërkohë…


Lexo më shumë


Emision TEMA: Kosova e Serbia debatojnë për Trepçën dhe varshmërinë ekonomike

Në vazhdën e dialogut jo-formal Prishtinë-Beograd, ekonomistët flasim për shkëmbimin…


Lexo më shumë


Emision TEMA: “A është e mundur të shkruhet historia, pa fyer të tjerët

Jusuf Buxhovi dhe Enver Rexhaj nga Kosova, dhe Çedomir Antiq dhe Momqillo Pavlloviq…


Lexo më shumë


Emision TEMA: Kosova dhe Serbia flasin pa ndërmjetës

Dy liderët politikë, të cilët kanë komunikuar për herë të parë, pa ndërmjetësin Robert Cooper…


Lexo më shumë