Big Deal

 • by internewskosova |
 • Comments off

Raporti i titulluar “Të përçarë” është një dokument i përbashkët i përpiluar nga BIRN

Raport nga monitorimi i konkursit

 • by internewskosova |
 • Comments off

Në prag të vitit të ri akademik, Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës

BIG DEAL 2

 • by internewskosova |
 • Comments off

BIG DEAL 2: Të humbur në stagnim. Kanë kaluar katër vjet qëkur Kosova dhe

Big Deal

 • by internewskosova |
 • Comments off

“Monotonia e qytetëruar”, është prodhuar nga BIRN Kosova, Qendra për Transparencë, Hulumtime dhe Llogaridhënie

Tema

 • by internewskosova |
 • Comments off

Tema – është programi më i ri televiziv, i cili paraqet një koncept unik

Kallxo.com

 • by internewskosova |
 • Comments off

www.kallxo.com - është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë

Gazeta Jeta në Kosovë

 • by internewskosova |
 • Comments off

www.gazetajnk.com - Gazeta Jeta në Kosovë është medium në gjuhën shqipe i nisur në Shtator,

Drejtësia në Kosovë

 • by internewskosova |
 • Comments off

  www.drejtesianekosove.com Debati televiziv Drejtësia në Kosovë – Ky emision prodhohet nga Internews Kosova